Sisämaalaus

Kauniisti toteutettu sisämaalaus tuo tilaan vaikuttavan ja tyylikäkään tunnelman. Sisämaalaus voi olla yksityiskohtaista koristemaalausta, näyttäviä yksityiskohtia tai esimerkiksi tunnelmaa halutulla tavalla lisäävä pintamaali. Olen maalaustöiden ammattilainen ja minulla on silmää katsoa työstettävää pintaa jo suunnitteluvaiheessa. Kerron näkemykseni, jonka jälkeen voimme jatkojalostaa ajatustani, tai toteuttaa sisämaalaus kokonaisuudessaan juuri sinun ideasi pohjalta. Tarjoamme sisämaalaus- ja muita maalaustöitä pääosin 150 km säteellä Lahdesta; mm alueilla Lahti-Orimattila-Helsinki-Espoo-Vantaa-Hämeenlinna-Forssa-Kotka-Kouvola.

 

Asiakkaitani ovat niin yksityiset kotitaloudet, yritykset kuin julkinen sektorikin. Referenssitöinä mainittakoon kahvilat, ravintolat, yleiset tilat, kodit sekä erikoismaalaustöinä toteutetut taulut, kanootit ja huonekalut. Tutustu töihini lisää myös kuvagalleriassamme!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

Muista myös muut palveluni:

Tarjoamme sisämaalaus- ja  muut maalauspalvelut mm. alueella

 Päijät-Häme: Lahti, Orimattila, Heinola, Asikkala, Hartola,  Hollola Hämeenkoski, Kärkölä, Nastola, Padasjoki ja Sysmä.

Kanta- Häme: Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela ja Ypäjä.

Kymenlaakso: Hamina, Iitti, Kotka, Kouvola ja Pyhtää.

Etelä-Savo: Juva, Joroinen, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pieksämäki ja Savonlinna.

Uusimaa: Helsinki, Espoo, Vantaa , Hanko, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula ja Vihti.

 

Kysy tarjous myös muille alueille!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>